Computerreparatie

Ontdek nu de mogelijkheid van computerreparatie via internet!

Computerreparatie De computer is een prachtig apparaat, waar u veel gemak van kunt hebben…. Maar helaas komt het toch maar al te vaak voor dat een computer niet doet wat u van hem vraagt.

Het is super irritant en zo’n irritatie kan zelf zo erg worden dat u de computer wel uit het raam wilt gooien ……maar wacht nog even.

 

“Voor iedereen die problemen
heeft met zijn computer”

Heeft u een computerprobleem? Een probleem waar u niet uit kunt komen?

Heeft u last van een trage computer – regelmatig foutmeldingen in beeld – lastige virussen – spam – software problemen ……. etc.. etc.

Kortom computerproblemen waar u wel wat hulp bij kunt gebruiken!

Dan kunt u naar een computerwinkel gaan in de buurt en daar de computer laten repareren. Maar een groot nadeel hiervan is dat u de computer moet weg brengen. Vervolgens bent u de computer nog eens een aantal dagen tot weken kwijt voor onderzoek en reparatie. Na de reparatie kunt u nog een keer terug naar de winkel om de computer weer op te halen…

Al met al neemt het allemaal heel veel kostbare tijd in beslag! Tijd die u liever ergens anders in had willen steken.

Maar……………. gelukkig bestaat er ook een andere oplossing!

Een oplossing die u ongetwijfeld zal aanspreken. Computerreparatie is heel vaak mogelijk via hulp op afstand.

“U hoeft voortaan de deur¬†niet meer uit
voor een computerreparatie!”

Het klinkt misschien gek, maar het is echt mogelijk… Zolang het om softwareproblemen gaat en dat is bijna altijd het geval, is een computer perfect te repareren en te onderhouden via Internet!

Slechts 10% van de computerproblemen zijn niet via Internet op te lossen. Het gaat dan om computers die niet meer opstarten, hardware fouten hebben of geen Internet hebben. Ook kan het zijn dat het besturingssysteem zo is beschadigd dat opnieuw installeren de enige optie is!

Heeft u een computer met problemen, maar kunt u nog wel gewoon op Internet? Dan is het zeer waarschijnlijk dat we de computer prima via Internet kunnen repareren!

Na een paar zeer eenvoudige stappen kan de computer worden overgenomen en kan het probleem verholpen worden.

Een aantal belangrijke voordelen op een rij

inbegrepen 20x20Tijd besparend.
U hoeft de deur niet meer uit om de computer te laten repareren. Die tijd kunt u dus lekker ergens anders voor gebruiken.

inbegrepen 20x20Moeite besparend.
U hoeft niet meer naar een computerwinkel in de buurt, dus geen gesleep meer door de stad met de pc.

inbegrepen 20x20Persoonlijk contact.
Om u goed te kunnen helpen met het computerprobleem, bespreken we de computer problemen telefonisch en heeft u een vaste helpdesk aanspreekpunt.

computerreparatieGeen onderzoekskosten.
Veel computerwinkels brengen onderzoekskosten in rekening. Ook al is er niets gerepareerd. Bij ons betaalt u die kosten niet!

computerreparatieGeen extra verbindingskosten!
Bij ons betaalt u geen extra telefoon- of internetverbindingskosten! U betaalt alleen het normale tarief aan uw telefoon- en Internetaanbieder!

computerreparatieZien wat er gebeurd.
U kunt gewoon meekijken op het scherm en zien wat er met uw computer gebeurt.

computerreparatieVeilig
We gebruiken een speciaal beveiligde verbinding, hierdoor kunnen zogenaamde hackers (inbrekers) niets beginnen en zullen uw computergegevens veilig zijn.

Waarom zou u nog langer met uw
computerproblemen blijven zitten?

Wij geven computerhulp en doen computerreparatie ’s online dus laat ons naar uw pc kijken en voor u het weet is uw computer weer gerepareerd en kunt u de pc weer gebruiken waar hij voor bedoeld is.

Als blijkt dat de online computer reparatie om wat voor reden dan ook niet lukt dan betaalt u helemaal niets! U neemt dus geen enkel risico.

Klik op onderstaande knop voor meer informatie.

Help Mij A.U.B.